Twee nieuwste modellen

De twee nieuwste Ford modellen

Net zoals alle andere autobedrijven, is ook Ford continu bezig het aanbod van het autobedrijf te vergroten. Zo worden er op dit moment twee nieuwe Ford modellen verwacht, waar het autobedrijf druk mee bezig is in de fabrieken. Welke Ford modellen dit zijn, lees je op deze pagina.

 

De Ford Kuga Vignale

De Ford Kuga Vignale is een dynamische SUV met een hoogwaardige uitstraling, die volgens Ford het toonbeeld is van een verfijnde stijl. Het ontwerp heeft elegante details, die de dynamische belijnen van de auto ondersteunen en nog meer op laten vallen. Alle details in het ontwerp zijn niet alleen met de hand gemaakt, maar worden ook van de beste materialen gemaakt voor de meest luxe uitstraling. Voor de echte beleving kun je onderstaande filmpje kijken welke is gemaakt op de Geneva Motor Show van 2016.

 

De nieuwe Ford GT

De nieuwe Ford GT is volgens het autobedrijf zelf een ultra-high-performance superauto. De productie van het nieuwe model start aan het einde van 2016, ter ere van het 50-jarig jubileum van Ford GT raceauto’s. De wagen is onderdeel van de groeiende Ford Performance serie van het autobedrijf en wordt in geselecteerde markten in de gehele wereld verkocht, waarschijnlijk in de loop van 2017.