HomeActueel

De waarde van een Ford berekenen met een kenteken check

De waarde van een Ford berekenen met een kenteken check
Like Tweet Pin it Share Share Email

Als je de waarde van een auto wil weten, kun je natuurlijk een uitgebreide taxatie uit laten voeren door een expert. Het enige nadeel van het uitvoeren van een professionele taxatie, is dat dit veel geld kost. Wil je een tweedehands auto kopen en wil je weten of de verkoopprijs van deze wagen eerlijk is, dan is het wel erg veel moeite om hier een taxatie voor uit te laten voeren. Wat je in dit geval beter kunt doen, is het controleren van het kenteken van de auto.

 

De waarde achterhalen met een kenteken check

Een kenteken check is een online tool die je gebruikt om de huidige waarde van een auto te achterhalen, bijvoorbeeld om te controleren of de verkoopprijs van een occasion realistisch is. Je vult het kenteken van de te controleren auto in, je betaalt een kleine vergoeding voor het raadplegen van de RDW database en je krijgt een uitgebreid waarderapport.

Kenteken Check

De kenteken check: ook voor andere voertuiggegevens

Je kunt niet alleen een kenteken check uitvoeren om de waarde van een Ford te achterhalen, maar ook om andere voertuiggegevens te verzamelen. Denk hierbij aan de leeftijd van de auto, maar ook aan het schadeverleden van de Ford in kwestie.

Please follow and like us:
0

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *