HomeActueel

De populairste Ford modellen: top 3

De populairste Ford modellen: top 3
Like Tweet Pin it Share Share Email

Alle wagens die Ford op de markt heeft gebracht zijn van hoge kwaliteit, betrouwbaar en veilig, maar sommige modellen zijn nu eenmaal iets populairder dan andere Ford wagens.

 

De populairste modellen van autobedrijf Ford, zijn de volgende:

  1. De Ford Focus.
  2. De Ford F-series.
  3. De Ford Fiesta.

 

Ford FiestaDit blijkt uit een onderzoek uit het jaar 2012, dat uitgevoerd werd door Polk. Polk is marktleider op het gebied van trendwatching en gegevensregistratie in de auto-industrie, wat betekent dat dit onderzoek zeker betrouwbaar is.

 

De Ford Focus is niet alleen het populairste model Ford, maar is bovendien de bestverkochte auto ter wereld. Dit blijkt uit de registratiegegevens voor nieuwe auto’s voor het jaar 2012, die Polk heeft verzameld voor het onderzoek. Op de derde plaats in de globale ranglijst staat de Ford F-Series en de Ford Fiesta staat in de globale ranglijst met best verkochte auto’s op de zesde plaats. De wagens doen het dus niet alleen goed binnen het portfolio van het autobedrijf zelf, maar worden wereldwijd erg goed verkocht.

Please follow and like us:
0

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *