HomeActueel

Ford: elektrische wagen met flinke range op komst

Ford: elektrische wagen met flinke range op komst
Like Tweet Pin it Share Share Email

Net zoals veel andere autobedrijven, is ook Ford druk bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van elektrische wagens. Nu heeft het autobedrijf de komst van een nieuwe elektrische wagen bevestigd, die de strijd aan moet gaan met Tesla model 3 en de Chevrolet Bolt.

 

Algemene informatie over de nieuwe elektrische Ford Focus

Elektrische FordFord heeft nog geen naam bekend gemaakt, maar zegt dat er een volledig elektrische auto ontwikkeld wordt die een bereik heeft van ongeveer 320 kilometer. Kijken we naar het bereik van de elektrische Ford Focus die het autobedrijf al op de markt heeft gebracht (160 kilometer actieradius), dan is dit zeker een verbetering.

 

Datum van introductie nog niet bekend

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe elektrische Ford op de markt geïntroduceerd wordt, maar dit zal niet lang meer duren. Door de stijgende concurrentie op het gebied van elektrische wagens, moet ook Ford snel nieuwe elektrische auto’s presenteren.

 

Eerder maakte het autobedrijf al bekend om 4,5 miljard dollar te investeren in groene ontwikkelingen binnen het bedrijf, waar de introductie van deze nieuwe elektrische wagen zeker bij past.

 

Please follow and like us:
0

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *